Onze bieren zijn nog niet te verkrijgen via onze website. Kijk gerust naar onze verkooppunten. Mocht er niets bij jou in de buurt bij staan, stuur ons een bericht waar jij graag onze bieren zou kopen.

Dryade, blond 6%

De Dryade vormt een unieke band met de natuur. de Dryade, een mytische boomnimf, verbindt zich met één boom, een onbreekbare band in leven en dood. Samen vormen zij een eenheid die de bloemen doet groeien en de bosvruchten rijpen. Eurydike was één van deze Dryaden. De vrouw van de legendarische muzikant Orpheus waande zich in de hemel door de geuren van honing en dennentoppen om haar heen. Verblind door de schoonheid van de natuur en het geluk van haar bruiloft werd Eurydike noodlottig gebeten door een slang en Orpheus was ontroostbaar. Gedreven door zijn innige verdriet ging Orpheus op een mytische zoektocht om zijn vrouw uit de handen van Hades, de god van de onderwereld, te redden. De tragische mythe van de Dryade.

Feniks, red ale 4,5%

De burgers van Heliopolis aanschouwden elke 500 jaar een mythisch spektakel. Het begon met een knispering tussen de takken van een citrusboom, maar al snel ontwikkelden zich schitterende en angstaanjagende vlammen. De horizon kleurde rood van het vuur en met verwondering keek Heliopolis naar deze wedergeboorte. Uit de rook en het vuur kwam daar een mythische vogel. Met vurige rode veren en glimmende gouden toppen, was zij nog grootser en majestueuzer dan de Arend. Na 500 jaar herboren en uit het as herrezen. Zij allen aanschouwden het ongelooflijke ontstaan van de Feniks.

Dionysos, saison 5%

In de zuidelijke Middellandse zee werd lang geleden, uit de dij van Zeus, de god Dionysos geboren. Zoals elke jonge god betaamt zou Dionysos de mensheid giften met een wonderlijke ontdekking. Terwijl hij afkeek bij de centauren was de jonge god druk in de weer met het meten en wegen van allerlei ingrediënten. Een hintje steenvrucht, met verse en frisse fruittonen en ook een zuurtje mocht niet ontbreken. Na maanden rijpen en proeven was het klaar. Zeus' jongste zoon had zijn gift aan de mensheid gevonden, de Sauvignon Blanc!

 

Maar eeuwig ontevreden en altijd dolend over de aarde, begon Dionysos met het brouwen van nieuwe dranken. Door al zijn kennis te bundelen brouwde Dionysos een drank die zo elegant was als wijn, met de glans van het gouden standbeeld van Zeus bij Olympia. Dit zou zijn nalatenschap zijn aan de mens. En eeuwig ijdel dat hij was noemde hij het ‘de Dionysos’.